Πολιτική Απορρήτου & Όροι χρήσης υπηρεσιών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

H επιχείρηση με τον διακριτικό τίτλο LOGICSOFT. (εφεξής «Εταιρεία») δίνει ιδιαίτερη σημασία και σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων σας. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής «Πολιτική») αφορά τις προϋποθέσεις συλλογής, αποθήκευσης και χρήσης των προσωπικών στοιχείων από την Εταιρεία μας, με έδρα την οδό: ΧΑΛΚΗΣ 5 , τηλ. 2102838009 και e-mail. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά με εμάς

Η Εταιρεία είναι υπεύθυνη για τον ιστότοπο www.logicsoft.gr , ο οποίος αποτελεί τον δικτυακό τόπο της Eταιρείας( εφεξής  site). Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε κατά την εγγραφή σας ή επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας και θα φυλάσσονται σε αρχείο υπ' ευθύνη της Εταιρείας μας. Επιπλέον όποια άλλα προσωπικά δεδομένα σας μας χορηγείτε αποτελούν κι αυτά αντικείμενο επεξεργασίας και θα φυλάσσονται σε αρχείο υπ' ευθύνη της Εταιρείας μας.

Η παρούσα Πολιτική και οι Όροι της ενδέχεται εκάστοτε να επικαιροποιούνται και, για το λόγο αυτό, θα πρέπει να ενημερώνεστε τακτικά για το περιεχόμενό της και να ελέγχετε αυτό για τυχόν αλλαγές.

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα», όπως χρησιμοποιείται στην παρούσα Πολιτική, αναφέρεται σε πληροφορίες των υποκειμένων των δεδομένων, ήτοι φυσικών προσώπων είτε ιδιωτών είτε επαγγελματιών, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσδιορίσουν την ταυτότητα ενός πελάτη ή επισκέπτη του διαδικτυακού τόπου (site).

2. ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων είναι η συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση, αποθήκευση, προσαρμογή, μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, διαβίβαση σε τρίτους, διάδοση, συσχέτιση, συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή και καταστροφή Προσωπικών Δεδομένων φυσικών προσώπων.

3. ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς μεταξύ άλλων στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Α. Κατά την επικοινωνία σας μαζί μας απευθείας, μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου για να ζητήσετε πληροφορίες

Β. κατά την επίσκεψή σας στο Δικτυακό τόπο.

Γ. Εάν απαντήσετε στις ενέργειες μας με σκοπό την προώθηση ή ζητήσετε ενημέρωση, π.χ. συμπληρώνοντας μία φόρμα απάντησης ή εισάγοντας διαδικτυακά τα δεδομένα σας στην ιστοσελίδα μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Δ. προκειμένου α) να εγγραφείτε ως μέλος και να ανοίξετε Λογαριασμό προκειμένου να αγοράσετε προϊόντα ή να δημιουργήσετε προφιλ, β) να αγοράσετε προϊόντα ως επισκέπτης της ιστοσελίδας μας.

Ε. Εάν παρέχετε προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό τρίτου, θα πρέπει να διασφαλίζετε ότι ο εν λόγω τρίτος έχει προηγουμένως λάβει γνώση της παρούσας Πολιτικής.  Εάν είστε κάτω των 16 ετών, δεν πρέπει να μας παρέχετε οποιαδήποτε πληροφορία για εσάς, παρά μόνο εάν έχετε τη συγκατάθεση του προσώπου που ασκεί τη γονική σας μέριμνα . Παρακαλούμε να μας βοηθάτε να τηρούμε ενημερωμένες τις πληροφορίες σας, ενημερώνοντάς μας για τυχόν αλλαγές των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα.

4. ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Οι κάτωθι κατηγορίες δεδομένων σχετικά με εσάς μπορεί να συλλέγονται και να υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία μέσω των διαφόρων υπηρεσιών και των μέσων επικοινωνίας που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική:

Α. Δεδομένα Επικοινωνίας :  π.χ. ονοματεπώνυμο, αριθμοί τηλεφώνου, αριθμός φαξ, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας και αποστολής προϊόντων, ημερομηνία γέννησης, φύλλο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και ταχυδρομικός κώδικας, κλπ.

Β. Χρήση Ιστοσελίδας & Επικοινωνίας : IP, στοιχεία περιήγησης για στατιστικούς λόγους

Γ. Πληροφορίες Πωλήσεων και Υπηρεσιών :  πληροφορίες που αφορούν αγορές, ταυτότητα πελάτη, υπηρεσίες υποστήριξης και επισκευής των προϊόντων μας, συμπεριλαμβανομένων παραπόνων και απαιτήσεων.

Δ. Παραγγελίες: Στοιχεία τιμολόγησης . Τα στοιχεία  πιστωτικών καρτών δεν αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα καθώς η διαχείρισή τους γίνεται αποκλειστικά στο ασφαλές σύστημα της τράπεζας

Ε. Η Ιστοσελίδα  είναι δυνατόν να χρησιμοποιεί cookies με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη κατά την περιήγηση του σε αυτήν αλλά και τη βελτίωση της συνολικής ποιότητας των υπηρεσιών της. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποστέλλονται στον υπολογιστή ενός χρήστη όταν επισκέπτεται έναν ιστότοπο. Τα cookies αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του επισκέπτη / χρήστη αλλά δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση της πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες, για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι εν λόγω υπηρεσίες είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing. Ο επισκέπτης / χρήστης / μέλος της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα περιήγησης του (browser) κατά τέτοιο τρόπο ώστε να απαγορεύει τη λήψη όλων των cookies ή να τον ειδοποιεί κατά την αποστολή ενός cookie. Ωστόσο, επισκέπτης / χρήστης / μέλος της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής θα πρέπει να γνωρίζει ότι ορισμένα χαρακτηριστικά ή υπηρεσίες της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής ενδέχεται να μην λειτουργούν κανονικά χωρίς cookies.

Συλλέγουμε τα παραπάνω απαραίτητα στοιχεία από εσάς, τα οποία εσείς μας χορηγείτε οικειοθελώς.

5. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Δεν λαμβάνουμε αποφάσεις, ούτε προβαίνουμε σε κατάρτιση προφίλ, βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των δεδομένων σας.

6. ΝΟΜΙΜΗ ΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για τα δεδομένα σας που σχετίζονται με τις ως άνω ενέργειές σας, το σύννομο της επεξεργασίας τους στηρίζεται στην δική σας συναίνεση.

7. ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου μας προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας με εμάς και  την επικοινωνία μαζί σας προς ενημέρωσή σας.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνει ο χρήστης / μέλος οπουδήποτε στην Ιστοσελίδα προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη νομιμότητα των σχετικών συναλλαγών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο μη εντεταλμένο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, της εθνικής νομοθεσίας και των σχετικών πράξεων της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, του νόμου 3471/2006 και της ePrivacy directive (2002/58/EC, τροπ. 2009/136/EC) όπως ισχύουν σήμερα σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Τέλος, με τη χρήση των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας, είναι δυνατόν να ζητούνται ή να συλλέγονται και άλλες πληροφορίες για στατιστικούς λόγους, οι οποίες ωστόσο είναι αποσυνδεδεμένες από τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη / μέλους σύμφωνα με τα όσα ορίζει η νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η εταιρία λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα.

Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία: συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες σας. Συλλέγουμε επομένως τα στοιχεία σας για σκοπούς υποστήριξης των πελατών μας και για σκοπούς πωλήσεων.

Ειδικότερα συλλέγουμε τα στοιχεία σας, για το σκοπό της εγγραφής σας ως μέλος στο site, της αγοράς προϊόντων μας από το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα είτε ως μέλους είτε ως επισκέπτη και της επικοινωνίας μαζί σας για την παραγγελία σας , υπηρεσίες που ζητήσατε ή ενημέρωση για τα προϊόντα μας.

8. ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Αποδέκτες των Δεδομένων είναι το απολύτως απαραίτητο προσωπικό και συνεργάτες της Εταιρείας, οι οποίοι έχουν δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας. Ενδέχεται να μοιραστούμε ή να γνωστοποιήσουμε τα δεδομένα σας όταν το έχετε ζητήσει εσείς ρητά ή όταν απαιτείται εκ του νόμου.

9. EΚΤΕΛΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Οι Εκτελούντες την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί με την Εταιρεία:

•    να τηρούν εχεμύθεια,
•    να μη στέλνουν σε τρίτους Δεδομένα χωρίς την άδεια της Εταιρείας,
•    να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα ασφαλείας,
•    να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως τον Κανονισμό GDPR.

10. ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ – ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΑΥΤΩΝ

Τα δεδομένα που παρέχονται από εσάς θα τηρούνται/αποθηκεύονται από εμάς μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο μας έχετε κοινοποιήσει τα δεδομένα σας και σε συμμόρφωση με τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις.

Ειδικότερα τα δεδομένα σας τηρούνται από τη λήψη της σχετικής συναίνεσης, η οποία υπολογίζεται από την από πλευράς σας οικειοθελή  χορήγησή τους και αφού πρώτα έχετε λάβει γνώση τους Όρους της Πολιτικής Απορρήτου που είναι αναρτημένη στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας και έως ότου ανακαλέσετε αυτή  αποστέλλοντάς μας σχετικό αίτημα στο mail της Εταιρείας.

Περιορίζουμε την πρόσβαση στα δεδομένα σας, στα εντεταλμένα πρόσωπα που είναι απαραίτητο να τα χρησιμοποιήσουν για το συγκεκριμένο σκοπό.

11. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Δεσμευόμαστε να διαφυλάσσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Έχουμε λάβει κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία. Το  site  έχει εγκατεστημένο SSL  πιστοποιητικό για την κρυπτογράφηση και ασφαλή διαχείριση  των προσωπικών σας δεδομένων και των δεδομένων περιήγησης

Τα εν λόγω μέτρα επανεξετάζονται και τροποποιούνται όταν κρίνεται απαραίτητο.
Η με οποιοδήποτε τρόπο επεξεργασία των Δεδομένων σας επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα από εμάς πρόσωπα, εργαζόμενους και συνεργάτες μας αποκλειστικά για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς.

12. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΏΝ ΚΑΡΤΩΝ

Στο σύστημά μας έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας. To ηλεκτρονικό μας κατάστημα για την καλύτερη ασφάλεια των πελατών της δεν αποθηκεύει και δεν ελέγχει τα δεδομένα καρτών. Οι πληρωμές με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα (Visa, MasterCard, κ.α.) πραγματοποιούνται μέσω του ασφαλούς συστήματος της τράπεζας.

13. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Α. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα.
Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς σχετικά με το εάν και ποια δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε. Αν επεξεργαζόμαστε τυχόν τηρούμενα δεδομένα σας μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των δεδομένων σας που τηρούμε, σε ποιους τα δίνουμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματα σας, όπως διόρθωσης, διαγραφής δεδομένων, περιορισμού της επεξεργασίας και υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Β. Έχετε δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα τυχόν τηρούμενα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε.

Γ. Έχετε δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη.
Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας ή επιθυμείτε να ανακαλέσετε την συναίνεση σας στην περίπτωση που αυτή είναι η μόνη νόμιμη βάση.

Δ. Έχετε δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων σας.
Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.

Ε. Έχετε δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας.
Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.

ΣΤ. Έχετε δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας.
Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας ή να άρετε τη συγκατάθεσή σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας.

14. ΤΡΟΠΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΑΣ

Για τους ως άνω σκοπούς τυχόν αίτημά σας θα πρέπει να απευθύνεται εγγράφως προς το την εταιρία στο email : ……

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας  στο  email ή  κάνοντας χρήση της φόρμας επικοινωνίας.

Με τους ως άνω τρόπους μπορείτε ακόμη να απευθύνεστε σε εμάς για περισσότερες πληροφορίες για την εξέλιξη των αιτημάτων σας.

15. ΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

Απαντάμε στα αιτήματά σας δωρεάν χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημα σας. Αν, όμως, το Αίτημα σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός αιτημάτων σας θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων (2) δύο μηνών εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε.

Αν τα αιτήματα σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, μπορούμε να επιβάλουμε την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας ή να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο αίτημα.

16. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Επεξεργαζόμαστε τα Δεδομένα σας σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

17. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΑΣ

Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 2106475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

18. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Θα ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας, θα σας ειδοποιούμε είτε δημοσιεύοντας μια ειδοποίηση σε εμφανές σημείο προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ είτε με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε ανά τακτά διαστήματα την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας.

Η Εταιρεία είναι Yπεύθυνος Eπεξεργασίας των Δεδομένων που επεξεργάζεται.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η "Logicsoft", (στο εξής η "Εταιρεία") που δημιούργησε τo δικτυακό τόπο www.logicsoft.gr (στο εξής ο "δικτυακός τόπος"), όπου περιγράφονται οι  υπηρεσίες της και οι οποίες παρέχονται υπό τους κάτωθι όρους χρήσης. Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά τους ακόλουθους όρους και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων του δικτυακού τόπου και χρήση των υπηρεσιών της εταιρίας, μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως. Οι ήδη υπάρχουσες καθώς και οποιεσδήποτε νέες υπηρεσίες συμπεριληφθούν στον δικτυακό τόπο υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης, εκτός αν ρητά αναφέρεται το αντίθετο.

 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ / ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Ή ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

  • Με την αποδοχή προσφοράς σχετικά με την κατασκευή, ανανέωση ή αναβάθμιση ιστοσελίδας κάθε τύπου απο τον πελάτη ή εφαρμογής , ή οποία γίνεται τηλεφωνικώς ή γραπτώς  κατόπιν της κατάθεσης σχετικής προκαταβολής , αυτός αποδέχεται ταυτόχρονα τους παρόντες όρους χρήσης υπηρεσιών , εφόσον αυτοί κοινοποιούνται στην προσφορά του με σύνδεσμο που οδηγεί στην ιστοσελίδα μας.
  • Ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης μόνο σε διάστημα μιας εβδομάδας απο την κατάθεση της προκαταβολής , οπότε και του επιστρέφεται το σύνολικό ποσό αυτής , αφαιρουμένων τραπεζικών εξόδων. Απο τη στιγμή που θα παρέλθει το διάστημα αυτό υποχρεούται σε εξόφληση του συνολικού ποσού της προσφοράς στο στάδιο της ολοκλήρωσης των αλλαγών που θα έχει ζητήσει όταν δεί το demo  της ιστοσελίδας του και πριν ανέβει η ιστοσελίδα στον αέρα για κανονική λειτουργία, όπως περιγράφεται στην προσφορά μας.
  • Ο πελάτης οφείλει μετά το σχεδιασμό της ιστοσελίδας του να δώσει σε ευλογο χρονικό διάστημα και μικρότερο του 1 μήνα , το συμφωνηθέν υλικό ή πληροφορίες που απαιτούνται για την έναρξη της υλοποίησης του έργου. Αν αυτό δεν γίνει ή καθυστερήσει με υπαιτιότητά του την υλοποίηση του έργου η εταιρία έχει δικάιωμα να χρεώσει επιπλέον κόστος φιλοξενείας για τους μήνες που ακολουθούν τον 2ο μήνα μετά τον σχεδιασμό και μέχρι την έναρξη της υλοποίησης.
  • Ο πελάτης οφείλει να ορίζει έναν υπέυθυνο για την επικοινωνία της εταιρίας μαζί του και οι οδηγίες αυτού θα τηρούνται χωρίς παρεμβάσεις απο άλλους εκπροσώπους του.
  • Οι υπηρεσίες παρέχονται αποκλειστικά από την ομάδα συνεργατών της εταιρίας. Η παρέμβαση οποιουδήποτε τεχνικού ή επαγγελματία εκτός εταιρίας μετά από εντολή του χρήστη των υπηρεσιών και χωρίς την σύμφωνη γνώμη της εταιρίας (η οποία πρέπει να αποδεικνύεται γραπτώς) οδηγεί σε διακοπή της συνεργασίας και επιβάρυνση του χρήστη με το 100% της αξίας της υπηρεσίας
  •  Το υλικό που παραδίδει ο πελάτης στην εταιρία είναι υπό την πλήρη ευθύνη του σχετικά με την ποιότητα και την νόμιμη προέλευσή του.
     Στην περίπτωση που ο πελάτης παραδόσει για κατασκευαστικούς λόγους , γραφιστικά στοιχεία που έχει κατοχυρώσει, το design της σελίδας του ανήκει κατα το μέρος που αφορά τα στοιχεία αυτά και μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κατα βούληση και μετά το πέρας της συνεργασίας, για κατασκευή άλλης ιστοσελίδας, σε άλλη εταιρία. Η δημιουργία όμως της ιστοσελίδας(μετατροπή των γραφιστικών του πελάτη σε κώδικα και το λειτουργικό μέρος) ανήκει αποκλειστικά στην εταιρία . Στην περίπτωση που ο πελάτης θελήσει να ανεβάσει αυτούσια την ιστοσελίδα που η εταιρία κατασκέυασε, σε άλλη εταιρία τότε θα πρέπει να αναγράφεται εμφανώς πως το web creation ( "site created" ή "site developed" by Logicsoft) έγινε απο την εταιρία και το web designing ανήκει στον πελάτη, το web hosting στην άλλη εταιρία κλπ. Ο όρος αυτός δεν ισχύει μόνο αν η ιστοσελίδα που θα ανέβει στην άλλη εταιρία έχει παραλλαχθεί τουλάχιστον κατά 70%. Η εαταιρία έχει κάθε δικαίωμα σελίδες που κατασκέυασε να τις περιλαμβάνει στα έργα της , ακόμη και αν ο πελάτης παραλάβει τον κώδικα της σελίδας και την φιλοξενήσει σε άλλη εταιρία αυτούσια( με αλλαγές μικρότερες του 70%) και ο πελάτης έχει υποχρέωση να αναφέρει εμφανώς την φράση "site created by Logicsoft).
  •  Η μη αποπληρωμή και οικονομική διευθέτηση των παρεχομένων υπηρεσιών με τον τρόπο που περιγράφεται στην ανάθεση έργου του χρήστη προς την εταιρία ή με τον τρόπο ππου ενημερώθηκε γραπτώς ο πελάτης δίνει το δικαίωμα στην εταιρία για άμεση παύση τους, χωρίς να φέρει καμία ευθύνη οιασδήποτε αποζημίωσης προς τον χρήστη των υπηρεσιών οικονομικής ή μη και νομική διεκδίκηση της αξίας τους
  •  Η μη τήρηση από τον χρήστη των υπηρεσιών των χρονικών περιθωρίων εξέλιξης του έργου ,όπως αυτά περιγράφονται στην ανάθεση έργου-προσφορά, δίνει το δικαίωμα στην εταιρία να παγώσει το έργο και να προσαρμόσει αντίστοιχα τους χρόνους παράδοσης όταν αυτό ξεκινήσει ξανά και με βάση το πρόγραμμα της εταιρίας. Οι υπηρεσίες που αφορούν φιλοξενία(server,mail) συνεχίζουν να παρέχονται κανονικά παρότι το έργο έχει παγώσει και ο χρήστης χρεώνεται για ολόκληρο το διάστημα παροχής τους, εκτός αν ζητήσει γραπτώς την διακοπή τους όταν προσωρινά σταματήσει το έργο. 
  • Οι χρόνοι παράδοσης, ισχύουν απο τη στιγμή ολοκλήρψσης της παράδοσης του υλικού. Επίσης αν ο πελάτης συνεχίζει να δίνει υλικό κατά τη διάρκεια κατασκευής του έργου, επιμηκύνονται οι χρόνοι παράδοσης αντίστοιχα με το διάστημα που απαιτείται για την επεξεργασία του νέου υλικού.
  •  Εάν ο πελάτης μετά την αποδοχή της προσφοράς μας και την έναρξη του έργου , προβάλει απαιτήσεις για επιπλέον προγραμματιστικές ή γραφιστικές εργασίες από αυτές που αναλύθηκαν στην αρχική ανάλυση του έργου, θα χρεώνεται επιπλέον του ποσού που αναφέρεται σε αυτή.  
  • Ο πελάτης επικοινωνεί για το όποιο θέμα ή αίτημά του αποκλειστικά και μόνο με τον υπεύθυνο επικοινωνίας ή τον υπέυθυνο του έργου του και σε καμία περίπτωση με τους συνεργάτες-προσωπικό
  • Τα λογότυπα του πελάτη ,τα οποία παραδίδει στην εταιρία για κατασκευαστικούς λόγους, είναι στην αποκλειστική ιδιοκτησία του
  • Ο πελάτης δίνει τη συγκατάθεσή του και έχει την ευθύνη για αποστολή του ενημερωτικού του σε βάση δυνητικών πελατών που ο ίδιος έχει επιλέξει, μέσω του εργαλείου αποστολής ενημεωρτικών εφόσον έχει επιλέξει την αντίστοιχη υπηρεσία αποστολής ενημερωτικών.
  • Μετά το ανέβασμα της ιστοσελίδας του πελάτη και την σχετική εκπάιδευσή του, εχει δικαίωμα να παραλαβει κωδικούς πρόσβασης στο διαχειριστικό σύστημα.  Όταν τα κείμενα και τα λοιπά στοιχεία του ιστοτόπου δεν παραμετροποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες του υπευθύνου ανάπτυξης, η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τις όποιες αρνητικές συνέπειες στην κατάταξη και την αναγνώρισή του από τις μηχανές αναζήτησης και στην ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας. Οι κωδικοί πρόσβασης στο διαχειριστικό σύστημα της ιστοσελίδας είναι αυστηρά προσωπικοί και ο πελάτης φέρει την απόλυτη ευθύνη για την μη ενδεδειγμένη διαχείρηση της ιστοσελίδας του απο τον ίδιο ή απο 3ο άτομο μη εξουσιοδοτημένου απο την εταιρία, στο οποίο θα έχει παραδώσει αυτός τους κωδικούς. Σε περίπτωση πρόκλησης ζημίας τόσο στην ίδια την ιστοσελίδα όσο και σε δομές της εταιρίας πχ. σέρβερς απο την μη ενδεδειγμένη χρήση ο πελάτης χρεώνεται για την αποκατάσταση της ζημιάς αναλόγως του εύρους της. Η χρήση των υπηρεσιών γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες και τους ενδεδειγμένους απο την εταιρία τρόπους. Αν ο πελάτης παραβιάσει τις οδηγίες αυτές αυτόματα παραβιάζονται πολιτικές ασφαλείας της εταιρίας και ο πελάτης είανι υπέυθυνος για την μη ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών( site, mail κλπ) και χρεώνεται σε περίπτωση ζημίας αναλόγως του εύρους αυτής.
  • Ο πελάτης πρέπει να είναι διαθέσιμος και προσβάσιμος για επικοινωνία με την εταιρία. Σε περίπτωση που η εταιρία δεν βρίσκει τον πελάτη για διάστημα πέραν των 2-3 ημερών, χωρίς ειδοποίηση από αυτόν και δυσχεραίνεται έτσι η ομαλή πορεία του έργου, το έργο θα σταματά προσωρινά και θα επιμηκύνονται οι χρόνοι ανάπτυξης. Αν το διάστημα μη προσβασιμότητας του πελάτη ξεπερνά τον ένα μήνα ,χωρίς ειδοποίηση, ο πελάτης βαρύνεται με την υποχρέωση εξόφλησης όλου του ποσού του έργου και η εταιρία διεκδικεί τα νόμιμα.
  • Οι παραπάνω οροι ισχύουν για κάθε εργο που αφορά ιστοσελίδα κάθε είδους ή εφαρμογή ή πρόγραμμα και η μόνη περίπτωση να ισχύσει κάποια παραλλαγή τους είναι αν η εταιρία το αποδεχθεί κατόπιν συμφωνίας με τον πελάτη και τον ενημερώσει γραπτώς για αυτό.

    ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

            Η Εταιρεία καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες και τα στοιχεία που περιέχει η ιστοσελίδα είναι ορθά και πλήρη. Δεδομένης όμως της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, η Εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του δικτυακού τόπου στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία.
            Η Εταιρεία αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης σχετικής με την περιορισμένη χρονική διάρκεια, τη διαγραφή, την κακή απόδοση ή την αδυναμία ηλεκτρονικής αποθήκευσης οποιονδήποτε δεδομένων (data) των χρηστών ή/και οποιουδήποτε περιεχομένου προσωπικών σελίδων/υπηρεσιών.
            Η Εταιρεία καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου ο δικτυακός τόπος να είναι ασφαλής για τους χρήστες αλλά δεν εγγυάται ότι οποιοδήποτε πρόγραμμα ή πληροφορία σε αυτόν είναι ελεύθερα από επιβλαβείς κώδικες-ιούς ή άλλα στοιχεία με καταστροφικές δυνατότητες για το σύστημα του υπολογιστή του χρήστη/επισκέπτη. Είναι αποκλειστική ευθύνη του κάθε χρήστη να εφαρμόζει αντι-μολυσματικό λογισμικό και να διασφαλίζει τις πληροφορίες και το σύστημα του.
            Η Εταιρεία εξάλλου δεν φέρει καμιά ευθύνη για το περιεχόμενο website τρίτων που συνδέονται με υπερσυνδεσμούς (links).
            Ο επισκέπτης/χρήστης του δικτυακού τόπου οφείλει να συμμορφώνεται με τους κανόνες του Ελληνικού και Διεθνούς Δικαίου και να απέχει από κάθε χρήση παράνομη και αντίθετη προς τα χρηστά ήθη.
       

    ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

    Ρητά συνομολογείται διά της παρούσης ότι σε περίπτωση που ασκηθεί κατά της Εταιρείας οποιαδήποτε αγωγή, αξίωση, διοικητική ή δικαστική απορρέουσα από οποιασδήποτε μορφής παράβαση χρήστη/επισκέπτη του δικτυακού τόπου, ο χρήστης/επισκέπτης που προέβη στην παράβαση, αναλαμβάνει την υποχρέωση αφενός να παρέμβει στη σχετική εγερθείσα διαδικασία και αφετέρου να αποζημιώσει την Εταιρεία στην περίπτωση που υποχρεωθεί σε καταβολή αποζημίωσης ή άλλης δαπάνης.

    ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

    Η συγκεκριμένη σύμβαση χρήσης διέπεται από τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, τις οδηγίες και τους Κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου και τις σχετικές Διεθνείς διατάξεις, ερμηνεύεται δε με βάση τους κανόνες της καλής πίστης, των συναλλακτικών ηθών και του οικονομικού και κοινωνικού σκοπού του δικαιώματος.

    Καμία τροποποίηση των όρων της συγκεκριμένης σύμβασης δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

    Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές εξ αφορμής της εν λόγω σύμβασης είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.


           

       
       

Επικοινωνήστε

Χάλκης 5, Νέο Ηράκλειο, Αττική

  • dummy2102838009

  • dummy2102838091

  • dummy info@logicsoft.gr

Newsletter

Εγγραφείτε στη λίστα μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις

Search